Vágólapra másolva!
A Manchester United portugál sztárja, Bruno Fernandes csak akkor hosszabbítja meg a szerződését, ha a csapat másik klasszisa, Paul Pogba is így tesz.

A portugál támadó középpályás szerint Pogba játéka is kell ahhoz, hogy a United méltó vetélytársa legyen a városi rivális Citynek a Premier League-ben.

A világbajnok francia futballista szerződése 2022 nyaráig érvényes, de az angol klubnak dűlőre kell jutnia vele, hiszen ha Pogba végül nem hosszabbít, akkor jövő nyáron ingyen eligazolhat.

A The Sun megírta, hogy Fernandes számára márciusban ajánlatot tett a vezetőség, miszerint ha újabb öt évre aláír, akkor heti 200 ezer fontot (84 milliót forint) kereshet.

A 26 éves kiválóság 2019 januárjában igazolt át a Sporting Lisszabontól a Manchester Unitedhez, és érkezése óta remekeül teljesít, hamar közönségkedvenccé vált az Old Traffordon.

Fernandes ragaszkodik Pogba játékához a Unitednél Forrás: AFP/Adrian Dennis

A hírek szerint Fernandes szeretné tudni, hogy mi lesz Pogba jövője, valamint olyan csapatban szeretne futballozni, amely a bajnoki címre esélyes.

Mindemellett a portugál labdarúgó addig nem kíván dönteni, amíg ki nem derül, hogy csapata képes olyan sztárokat leigazolni, mint a dortmundi Jadon Sancho vagy Erling Haaland.

Pogba, aki korábban már többször eljátszott a távozás gondolatával, jelenleg jobban kötődik a Unitedhez, mert azt látja, hogy a klub jó irányba halad.

A Manchester United ebben a szezonban minden bizonnyal a második helyen fog végezni a Premier League-ben, az Európa-ligában jelenleg elődöntős, és jó úton jár ahhoz, hogy 2017 után újra megnyerje a második számú európai kupasorozatot.