Társoldalunk:

Ennek kell történnie ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo már nyáron távozzon a Juventusból

2021.04.27. 08:46

Ha a Juventus nem tudja kiharcolni a Bajnokok Ligája-indulást a következő szezonra, akkor Cristiano Ronaldo a nyáron eligazolhat Torinóból - állítja a Tuttosport.

A 36 éves portugál aranylabdás az olasz lap értesülései szerint jelezte, hogy számára elfogadhatatlan lenne, ha nem sikerülne a Serie A-ban a legjobb négy között végezni.

Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo napjai meg vannak számlálva a JuventusnálForrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Márpedig erre minden esély megvan, ugyanis hihetetlenül szoros a versenyfutás az AC Milan, a Napoli, az Atalanta és a torinóiak között, amiben csak apró különbségek fognak dönteni a szezon végén.

Ronaldo 2018-as érkezése óta 127 mérkőzésen lépett pályára a Juvéban, ezeken 97 gólt szerzett. Azonban a nagy siker, a BL-győzelem már harmadik alkalommal sem jött össze neki az együttessel.

A legenda iránt a Paris Saint-Germain mellett a Manchester United is élénken érdeklődik. Lehet, hogy szentségtörés azt írni, hogy Ronaldo ideje lejárt Torinóban, és még az sem biztos, hogy nélküle nem teljesítene jobban a mostaninál, de az száz százalék, hogy bruttó 60 millió eurós fizetése felszabadulásával az olaszoknak is nagyobb mozgási terük lenne csapatot építeni.