Ennek kell történnie ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo már nyáron távozzon a Juventusból

ACF Fiorentina v FC Juventus - Serie A Soccer Serie A Juve Juventus Fiorentina Florence ACF Fiorentina calcio Italia FC Juventus Juventus Turin Cristiano Ronaldo of Juventus FC Stadio Artemio Franchi Serie Giuseppe Maffia NurPhoto Horizontal FOOTBALL MATC
Cristiano Ronaldo csapatai még sosem szorultak le a dobogóról
Vágólapra másolva!
Ha a Juventus nem tudja kiharcolni a Bajnokok Ligája-indulást a következő szezonra, akkor Cristiano Ronaldo a nyáron eligazolhat Torinóból - állítja a Tuttosport.

A 36 éves portugál aranylabdás az olasz lap értesülései szerint jelezte, hogy számára elfogadhatatlan lenne, ha nem sikerülne a Serie A-ban a legjobb négy között végezni.

Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo napjai meg vannak számlálva a Juventusnál Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Márpedig erre minden esély megvan, ugyanis hihetetlenül szoros a versenyfutás az AC Milan, a Napoli, az Atalanta és a torinóiak között, amiben csak apró különbségek fognak dönteni a szezon végén.

Ronaldo 2018-as érkezése óta 127 mérkőzésen lépett pályára a Juvéban, ezeken 97 gólt szerzett. Azonban a nagy siker, a BL-győzelem már harmadik alkalommal sem jött össze neki az együttessel.

A legenda iránt a Paris Saint-Germain mellett a Manchester United is élénken érdeklődik. Lehet, hogy szentségtörés azt írni, hogy Ronaldo ideje lejárt Torinóban, és még az sem biztos, hogy nélküle nem teljesítene jobban a mostaninál, de az száz százalék, hogy bruttó 60 millió eurós fizetése felszabadulásával az olaszoknak is nagyobb mozgási terük lenne csapatot építeni.