Vágólapra másolva!
A The Sun értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Everton szeretné leigazolni az FC Barcelona brazil támadóját, Philippe Coutinhót.

Az angol lap értesülése szerint a liverpooli csapat annyira komolyan gondolja a brazil támadó megszerzését, hogy már házat keresnek neki, hogy ezzel is meggyőzzék a váltásról.

A 28 éves támadónak nem lenne ismeretlen az angol bajnokság, hiszen 2013 és 2018 között 201 mérkőzésen lépett pályára a Liverpool csapatában.

2018 januárjában 135 millió euróért igazolt az FC Barcelona csapatához, de tartósan nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba, így másfél szezon után a Bayern München csapatához került kölcsönbe. A Bayernnel az előző szezonban minden lehetséges trófeát megnyert, de az idény végén a német rekordbajnok nem vásárolta meg, így vissza kellett térnie Barcelonában.

Philippe Coutinho távozhat Barcelonából Forrás: AFP/Lluis Gene

Az idei szezonban úgy tűnt, alapember lehet Ronald Koeman csapatában, azonban decemberben térdsérülést szenvedett, azóta nem lépett pályára, jelenleg is Brazíliában lábadozik a térdműtétje után.

Mivel a katalán csapatnak rengeteg adóssága van, a nyári átigazolási időszakban több játékos távozása is várható. Coutinho eladására is komoly esély van, hiszen a csapat egyik legtöbbet kereső játékosa, de korántsem tesz hozzá annyit, hogy megérje megtartani.

Az angol lap értesülése szerint az Everton 35 millió fontot szánna a brazil támadó megszerzésére, a kérdés csak az, hogy a Barcelona kész-e ekkora veszteséggel túladni a világ harmadik legdrágább játékosán.