Társoldalunk:

Shane Tusup balhéja a magyar focimeccsen - megszólalt az ügyvezető

2021.05.04. 17:37

Csúnya szócsatába keveredett a Komárom-III. kerülteti TVE (1-2) NB III-as focimeccsen Shane Tusup, a vendégcsapat életvezetési tanácsadója, erőnléti edzője.

A találkozó igen feszült légkörben telt, négy piros lap is volt, ebből három hazai oldalon, köztük a komáromiak edzője, a korábbi szövetségi kapitány, Bozsik Péter is a kiállítás sorsára jutott. Egy interneten keringő videó szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka korábbi férje, Shane Tusup a lefújás után az egyik öltözőbe vonuló hazai játékosnak mondhatott valamit, amire a lelátóról hatalmas szitokáradat zúdult rá. „Takarodj haza! Húzzál vissza!"– kiabálták neki a szurkolók, mire az amerikai edző önmagából kikelve, torkaszakadtából üvöltötte: „F.ck you all"  – írja a Bors.

Az esetről a Trollfoci osztott meg videót:

"Nem történt semmi olyasmi, ami egy feszült, négy piros lappal járó meccsen ne fordulhatna elő" – árulta el a lapnak Szabó Bence, az III. kerületi TVE ügyvezetője.

„A hazaiak kissé feszültebbek voltak a kelleténél, mert úgy érezték, hogy a játékvezető döntései őket sújtották. Shane-nek is kiabáltak valamit magyarul, ő pedig visszaszólt, de ez egy focimeccsen benne van a pakliban."