Elsírta magát az Inter korábbi sztárja, a legnagyobb brazil legendák közé került

57625941 Square Vertical SQUARE FORMAT
Brazilian forward Adriano (C) celebrates with teammates after scoring against Australia in their opening round Group F World Cup football match at Munich's World Cup Stadium, 18 June 2006. Brazil were leading 1-0 in the second half. AFP PHOTO /DDP/JOCHEN LUEBKE (Photo by JOCHEN LUEBKE / DDP / ddp images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Inter és a brazil válogatott korábbi labdarúgója, Adriano nem kisebb elismerésben részesült, minthogy bekerült a Maracana stadion Hírességek Csarnokába. Az egykori kiváló csatárt elöntötték az érzelmek miután megtudta, hogy a lábnyoma is helyet kap a legnagyobb brazil legendák között.

Adriano könnyekben tört ki, amikor megtudta a hírt, hogy olyan korábbi klasszisokhoz csatlakozik, mint Ronaldinho, Pelé, Romário, Zico vagy épp Garrincha. Adriano felett eluralkodtak az érzelmek és könnyekben tört ki, miután megkapta a hírt.

A korábbi 48-szoros brazil válogatott a pillanatról készült képeket a hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg követőivel.

– írta Adriano.

Bár Adriano soha nem tudta igazán beváltani a hozzáfűzött reményeket, ettől függetlenül rendkívül népszerű játékos volt, köszönhetően többek között a ballábas bombagóljainak is.