Óriási a botrány Madridban: a Real sztárja a Chelsea továbbjutását ünnepelte - videó

fbl Square SEMIFINAL UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard (R) shakes hands with Chelsea's Spanish defender Cesar Azpilicueta after the UEFA Champions League second leg semi-final football match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge in London on May 5, 2021. - Chelsea won the match 2-0. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban már beszámoltunk, a Manchester City után a Chelsea jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe, mivel az elődöntő szerdai visszavágóján 2-0-ra legyőzte a vendég Real Madridot. Annak ellenére, hogy a spanyol sztárcsapat nem jutott be az isztambuli fináléba, a Real sztárja Eden Hazard mégis felhőtlenül boldognak tűnt a lefújás pillanatában és korábbi csapattársaival együtt ünnepelt.

A Chelsea korábbi játékosa először tért vissza a Stamford Bridge-re azóta, hogy 2019-ben a Realhoz igazolt. A belga támadó eddig finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Madridban.
Folyamatos sérülések hátráltatták a játékát, az idei szezonban eddig mindössze 755 percet játszott. Ennek ellenére lehetőséget kapott, hogy az elődöntő visszavágóján pályára léphessen.

Hazard örült korábbi csapattársai sikerének Forrás: AFP/Glyn Kirk

A lefújás után a kamerák rögzítették a korábbi Chelsea játékos reakcióját, és nem úgy tűnt, mint aki csalódott lenne az eredmény miatt. A hármas sípszó után Hazard jó kedvűen beszélgetett néhány korábbi csapattársával, köztük Kurt Zoumával, és a londoni együttes csapatkapitányával, César Azpilicuetával.