Társoldalunk:

Elnézést kért botrányos viselkedése után a Real Madrid sztárja

2021.05.07. 07:14

Eden Hazardnak, a Real Madrid futballistájának sikerült kimagyaráznia magát a Chelsea-játékosokkal való nevetgéléséből.

A 2019 nyarán, 100 millió euróért igazolt belga sztárját nem igazán hatotta meg, hogy csapata 2-0-s vereségének köszönhetően kiesett a Bajnokok Ligájából. A lefújás után a kamerák rögzítették a korábbi Chelsea játékos reakcióját, és nem úgy tűnt, mint aki csalódott lenne az eredmény miatt.

A hármas sípszó után Hazard jó kedvűen beszélgetett néhány korábbi csapattársával, köztük Kurt Zoumával, és a londoni együttes csapatkapitányával, César Azpilicuetával.

Az esetből hatalmas botrány lett a spanyol sajtóban és a Real rajongóinak körében. A belga játékosnak muszáj volt reagálnia valamit, hogy ne sodorja el végleg a népharag: Sajnálom. Sok véleményt olvastam magamról a mai napon, nem állt szándékomban megbántani a Real Madrid szurkolóit. Mindig is az volt az álmom, hogy a Real Madridban játszak, és győzni jöttem ide. Az idénynek még nincs vége, most együtt kell harcolnunk a LaLiga megnyeréséért! Hala Madrid! - fordította le a Penamadridista.hu a 30 éves futballista bocsánatkérését.

Könnyen lehet, hogy Hazard már hiába szavatkozik, a hírek szerint ugyanis a klubnál a következő szezontól kezdve már nem számítanak rá.