Társoldalunk:

A Mezőkövesd szurkolói előtt is megünnepli a bennmaradást Pintér Attila

2021.05.07. 12:25

A Mezőkövesd edzője, Pintér Attila nagyon örül annak, hogy a szurkolók visszatérhetnek a lelátóra, ezért az MTK elleni mérkőzés után csapata bennmaradását - amely már a 31. fordulóban eldőlt - a hazai közönség előtt is szeretné megünnepelni.

Pintér Attila novemberben, tíz fordulót követően az utolsó helyen vette át a csapat irányítását Kuttor Attilától, így nem is lehetett más a Mezőkövesd célja a korábbi szövetségi kapitánnyal, mint a bennmaradás kiharcolása. A 31. fordulóban a Honvéd elleni 2-2 után ez biztossá is vált, így az MTK elleni hazai meccsen már nem kell izgulnia emiatt, sőt, a szurkolókkal együtt ünnepelheti meg a bennmaradást.

Már a 32. fordulóban, a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésen is nézők előtt futballozott a Mezőkövesd, de hosszú idő után, a szezonbeli utolsó meccsén végre hazai pályán is megteheti ezt, amelynek Pintér Attila kifejezetten örült.

Pintér Attila benntartotta a Mezőkövesdet az NB I-benForrás: Gál Péter/mezokovesdzsory.hu

Annak fényében, ahogyan novemberben álltunk, igazi bravúrnak tartom, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt sikerült bebiztosítanunk a bennmaradást. Biztos vagyok benne, hogy nagy ünnep lesz pénteken, felemelő érzés, hogy a szurkolóink előtt ünnepelhetjük meg ezt a szép sikert. Nagyon vártuk már azt a pillanatot, hogy a szurkolók visszatérhessenek a lelátókra és ez nyilván számukra is nagyon fontos" - nyilatkozta az edző a Mezőkövesd honlapjának.

"Úgy gondolom, van okunk ünnepelni annak ellenére is, hogy az elmúlt néhány mérkőzés nem úgy sikerült számunkra, ahogy szerettük volna, ugyanakkor mindenhol és mindenkinek egyenrangú ellenfelei voltunk, mindent elkövettünk a lehető legjobb eredmény eléréséért. Természetesen a szezonzárón is mindent elkövetünk majd annak érdekében, hogy győzelemmel tudjuk megörvendeztetni a szurkolóinkat" - tette hozzá Pintér Attila.

A Mezőkövesd pénteken este 20 órakor lép pályára az MTK ellen a labdarúgó NB I záró fordulójában.