Társoldalunk:

Rebrov: Senki sem tárgyalt még velem a jövőmről

2021.05.09. 10:41

Meglepő kijelentést tett szombaton este a Honvéd elleni 2-1-es győzelmet, valamint a bajnoki aranyérmek átvételét követően Szergej Rebrov, a bajnok Ferencváros vezetőedzője.

Az ukrán szakember a jövőjét firtató kérdésre így válaszolt a lefújás után az M4 Sport kérdésére:

"Most hazamegyek Kijevbe, de többet nem tudok a jövőmről." 

A szezon nagy pillanatait firtató kérdésre is meglehetősen ingerült választ adott.

"Nem feltétlen a pillanatokkal foglalkozom, meg a rekordokkal, ahogy teszik azt sokan. A sajtótájékoztatókon többször is a jövőmről kérdeztek az újságírók, amiről még én magam sem tudok semmit, hiszen a klubtól senki sem tárgyalt velem az elmúlt hónapban.

Szergej Rebrov biztos nyugodtabb lenne, ha az aranyérem mellé egy szerződést is kapott volnaForrás: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Rebrovnak 2022 nyaráig, azaz a következő idény végéig élő szerződése van a klubbal, azaz nincsenek elkésve a felek. Kubatov Gábor klubelnök egy kérdésre válaszolva leszögezte, Rebrov ugyan nehéz ember, de fantasztikus edző, akinek minden kívánságát igyekeztek teljesíteni.

"Egy évig még érvényes a szerződése, le kell ülünk értékelni a szezont, és mindenki kiteríti a szívét és a lelkét" – mondta Kubatov, aki a csapat jövőjét illetően úgy fogalmazott, hogy a cél az, hogy a Ferencváros a régió meghatározó csapata legyen, "mindig eljussunk legalább az Európa-liga csoportkörébe, sőt onnan tovább is lépjünk majd."