Társoldalunk:

Kikapott és már nincs feljutó helyen a Vasas

2021.05.09. 22:03

Egészen elképesztő fordulat történt a labdarúgó NB II-ben a 37. forduló zárómérkőzésén. Az eddigi listavezető Vasas ugyanis 2-0-ra kikapott Nyíregyházán. Mivel a délutáni meccseken a Debrecen és a Gyirmót is nyert, a Vasas lecsúszott a 3. helyre. S a feljutás most már nem csak a saját kezében van.

A meccs első gólja a 31. percben esett. Zamostny az alapvonal mellől passzolt a kapu elé, ott érkezett a nyíregyházi Gresó, aki négy méterről, ballal a kapu jobb oldalába lőtt. A 85. percben jött a Nyíregyháza második gólja, Svedjuk remekül pörgetett Hamed elé, aki a védőjét megelőzve a kapujából kifutó Rados mellett 11 méterről jobbal a kapu jobb oldalába pöckölte a labdát.

A 95. percben tizenegyeshez jutott a Vasas együttese, de ezt sem tudta az angyalföldi csapat belőni. Ezzel győzelemmel teljesen felborult a feljutásért vívott harc. A Vasas a tabella 3. helyére esett vissza. A záró fordulóban a Gyirmót hazai pályán játszik a Békéscsabával, a Vasas a Győrt fogadja, a Debrecen pedig a Haladást. Ha mindhárom pályaválasztó csapat, azaz a Gyirmót, a Vasas és a DVSC is nyer, akkor a Vasas az NB II-ben ragad. 

Forrás: NB 2.hu