A Real Madrid kölcsönjátékosa gyönyörű gólt rúgott a Juventus ellen - videó

Brahim Díaz AC Milan
TURIN, ITALY - MAY 09: Brahim Diaz (L) of Milan in action against Alex Sandro (R) of Juventus during Serie A match between Juventus and Milan at Allianz Stadium on May 09, 2021 in Turin, Italy. Pier Marco Tacca / Anadolu Agency (Photo by Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A 21 éves Brahim Díaz szép góllal hívta fel magára Zinédine Zidane figyelmét a Juventus elleni olasz bajnoki mérkőzésen.

Brahim a vasárnapi sorsdöntő Milan-Juventus rangadó első gólját szerezte a találkozó első félidejének ráadásában. A fiatal futballista gyönyörűen tekerte be a hosszú felső sarokba a labdát a 3-0-ra megnyert mérkőzésen.

A Real Madrid fiatal játékosa kölcsönben szerepel az AC Milanban, és ebben a szezonban már hatodszor volt eredményes. Háromszor a Serie A-ban, háromszor az Európa-ligában tudott gólt lőni.

Függetlenül attól, hogy Zinédine Zidane marad-e a Real Madrid vezetőedzője az idényt követően, pontosan a Brahimhoz hasonló, lendületes, kreatív, jól lövő játékosokra lenne szüksége a spanyol csapatnak a közeljövőben a megújuláshoz.