Társoldalunk:

Focista holttestét találták meg egy parkban

2021.05.11. 11:16

Múlt szerdán látták utoljára a labdarúgót, James Deant, azóta semmi hír sem érkezett róla. Végül bekövetkezett a legrosszabb, amitől tartottak: megtalálták a holttestét.

Noha nem volt kiemelkedő tehetség, de ügyes csatárnak tartották az angol James Deant. A 35 éves játékos múlt szerdán adott magáról utoljára életjelet, akkor látták őt az angliai Oswaldwistle-ben. Hozzátartozói arról tájékoztatták a rendőrséget, hogy szerda éjféltájban még feltűnt az utcán, aztán semmi nyom nem maradt utána.

Parkban találták meg az eltűnt focista, James Dean holttestétForrás: Chorley/Twitter

A kiterjedt keresést követően kiderült, hogy a többek közt a Halifaxben és Chorley együttesében is szerepelt játékos meghalt. A Moscow Milk Streeten, egy köztéri parkban fedezték fel a holttestét  – írja a Daily Starra hivatkozva a Bors.

A rendőrség értesítette a hozzátartozóit, akik beazonosították a férfit. A nyomozás folyik, de a Scotland Yard további információt nem szolgáltatott, így aztán azt sem tudni, mi vitte sírba a focistát – a hatóságok azonban jelenleg úgy gondolják, Dean nem bűncselekmény áldozata lett.