Társoldalunk:

Azonnal beállt az agyhalál, gyakorlatilag a baleset pillanatában elvesztettük - összetört a fiatal focibírólány családja

2021.05.11. 08:12

Családja teljesen összetörve gyászolja az autóbalesetben 21 éves korában meghalt focibírólányt, Laczkó Georginát.

A 21 éves Laczkó Georgina szerdán baráti társasággal indult vacsorázni, amikor a Nagykáta és Tápióbicske közötti szakaszon az autójuk megcsúszott egy kanyarban és frontálisan összeütközött a szemből érkező járművel. A baleset másnapján a játékvezetőként dolgozó fiatal lány az életét vesztette.

A Ripost megírta, hogy testvére, az NB III-as Ceglédben focizó Milán szerint Georginának semmi esélye sem volt a túlélésre. 

Édesanyámék még be tudtak hozzá menni a kórházba, de valójában már csak a többi sérültért tudtunk imádkozni. A húgomnál az ütközés után szinte azonnal beállt az agyhalál, gyakorlatilag a baleset pillanatában elvesztettük" - mondta a gyászoló testvér.

Laczkó Georgina mindössze 21 évet éltForrás: Pest Megyei Labdarúgó Szövetség

Georgina igazi futballistacsaládban nőtt fel, hiszen édesapja, Zoltán a Pest megyei focibajnokság egyik legrutinosabb játékvezetője, valamint Milán mellett másik testvére, Gergő az Aranyszarvas-Tápiószentmárton labdarúgója. 

Nagyon nehéz bármit mondani, ezt nem lehet fölfogni. Sokan mondják, légy erős, tarts ki, jobb lesz, de ezt most nem tudom elképzelni. A szüleim teljesen összetörtek, és én is. Borzasztóan nehéz lesz őt eltemetni" - mondta megtörten Gergő.