Vágólapra másolva!
Szenzációs információ birtokába jutott a Blikk. A Ferencváros vezetése az olasz Roberto Donadonival is tárgyalt, azaz elképzelhető, hogy a 63 éves, játékosként és edzőként is világhírű szakember lesz Szergej Rebrov utóda az Üllői úton.

Bár Szergej Rebrovnak még egy éves szerződése van a Ferencvárosnál, az eddig elejtett nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy nem biztos a maradása.

Márpedig, ha ez így van, akkor a Fradi vezetőségének is előre kell tekintenie, hiszen a csapatra júliusban már BL-selejtezők várnak.

Rebrov megtartása a Fradi érdeke is lenne, de nem minden áron. Az ukrán edző, aki a BL-főtáblára jutás után több mint 1 milliárd forintos prémiumot kapott, nem tartozik az olcsó edzők közé. A FTC hivatalosan sosem kommunikál előre igazolásokat és az edzőkérdést sem, de most azért néhány név kiszivárgott. Korábban olvasni lehetett arról, hogy az AS Roma volt edzője, Eusebio Di Francesco is tárgyalt a klubbal.

Roberto Donadonival tárgyalt a Ferencváros Forrás: Imaginechina via AFP/Stringer/Stringer

Roberto Donadoni labdarúgóként az AC Milan együttesével Bajnokok Ligáját és Világkupát is nyert.

Hatvanháromszor játszott az olasz válogatottban és személyesen tárgyalt a Fradi vezetőivel. Edzőként - többek között - a Napolit, a Parmát, a Genoát és a Bolognát is irányította, 2006-2008 között pedig az olasz válogatott szövetségi kapitánya volt.

Forrás