Társoldalunk:

Guardiola annyira berúgott a bajnoki cím ünneplésekor, hogy pizzát sem tudott választani

2021.05.13. 21:03

Pep Guardiola akárcsak egy győztes mérkőzés után, rendkívül elégedetten nyilatkozott a csapat bajnoki címet ünneplő spontán bulijáról. Két általa nagyon tisztelt kollégájától is kapott üzenetet.

Zene, tánc, pizza és sok-sok ölelés volt a Manchester City egyik pillanatról a másikra tető alá hozott bajnoki ünneplésének középpontjában, árulta el két nappal a party után Pep Guardiola, a csapat vezetőedzője. A City kedden este játék nélkül lett bajnok, miután egyetlen, matematikailag még veszélyes üldözője, a Manchester United hazai pályán 2-1-re kikapott a Leicester Cityől. A Citynél az eredményt hallva a klub akadémiáján gyűltek össze a játékosok, a szakmai stáb, illetve mindazok, akiknek közük volt a Bajnokok Ligája-döntőjébe is bejutó csapat sikeréhez. 

Ha módjával, de azért a Manchester City drukkerei is kivették a részüket az ünneplésbőlForrás: AFP/Paul Ellis

"Szuper volt. A nem tervezett bulik mindig a legjobbak. Szervezel egy nagy bulit, és biztos, hogy sokkal unalmasabb lesz, mint a mi keddi partynk volt – avatott be a részletekbe Guardiola. – Egy keveset ittunk, táncoltunk és rengetegszer öleltük meg egymást, felidézve, hogy milyen nagyszerű idényen vagyunk túl. Aztán 11.30 körül megérkezett vagy 15 pizza, na, az volt az éjszaka legjobb pillanata. Én nem voltam olyan állapotban, hogy választani tudjak közülük, de mindegyik finom volt."

Guardila elárulta, hogy kapott gratuláló üzenetet két nagyra becsült kollégájától, a Liverpoolt irányító Jürgen Klopptól, valamint az Everton kispadján ülő Carlo Ancelottitól.

"Kloppot és Ancelottit is nagyon tisztelem. Inspárlnak mindketten. Klopp jobb edzővé tett a csapatai (azaz a Dortmund és a Liverpool) elleni meccsekkel, azzal, hogy agyalnom kellett a mérkőzéseken, az ellenfeleken. Szóval köszönöm nagyon neki és Carlónak is."