Guardiola annyira berúgott a bajnoki cím ünneplésekor, hogy pizzát sem tudott választani

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English Premier League football match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 8, 2021. (Photo by Martin Rickett / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Pep Guardiola akárcsak egy győztes mérkőzés után, rendkívül elégedetten nyilatkozott a csapat bajnoki címet ünneplő spontán bulijáról. Két általa nagyon tisztelt kollégájától is kapott üzenetet.

Zene, tánc, pizza és sok-sok ölelés volt a Manchester City egyik pillanatról a másikra tető alá hozott bajnoki ünneplésének középpontjában, árulta el két nappal a party után Pep Guardiola, a csapat vezetőedzője. A City kedden este játék nélkül lett bajnok, miután egyetlen, matematikailag még veszélyes üldözője, a Manchester United hazai pályán 2-1-re kikapott a Leicester Cityől. A Citynél az eredményt hallva a klub akadémiáján gyűltek össze a játékosok, a szakmai stáb, illetve mindazok, akiknek közük volt a Bajnokok Ligája-döntőjébe is bejutó csapat sikeréhez.

Ha módjával, de azért a Manchester City drukkerei is kivették a részüket az ünneplésből Forrás: AFP/Paul Ellis

"Szuper volt. A nem tervezett bulik mindig a legjobbak. Szervezel egy nagy bulit, és biztos, hogy sokkal unalmasabb lesz, mint a mi keddi partynk volt – avatott be a részletekbe Guardiola. – Egy keveset ittunk, táncoltunk és rengetegszer öleltük meg egymást, felidézve, hogy milyen nagyszerű idényen vagyunk túl. Aztán 11.30 körül megérkezett vagy 15 pizza, na, az volt az éjszaka legjobb pillanata. Én nem voltam olyan állapotban, hogy választani tudjak közülük, de mindegyik finom volt."

Guardila elárulta, hogy kapott gratuláló üzenetet két nagyra becsült kollégájától, a Liverpoolt irányító Jürgen Klopptól, valamint az Everton kispadján ülő Carlo Ancelottitól.

"Kloppot és Ancelottit is nagyon tisztelem. Inspárlnak mindketten. Klopp jobb edzővé tett a csapatai (azaz a Dortmund és a Liverpool) elleni meccsekkel, azzal, hogy agyalnom kellett a mérkőzéseken, az ellenfeleken. Szóval köszönöm nagyon neki és Carlónak is."