Társoldalunk:

Cristiano Ronaldót már saját csapattársai is utálják

2021.05.14. 07:34

A spanyol AS információi szerint a Juventus ötszörös aranylabdás labdarúgója, Cristiano Ronaldo feldühítette csapattársait azzal, hogy túl nagy szabadságot élvez a többiekkel szemben.

A Juventus Cristiano Ronaldóval a soraiban 3-1-re nyert szerda este a Sassuolo otthonában, így továbbra is harcban áll a BL-indulást érő helyek egyikéért. A mérkőzésen az ötszörös aranylabdás klasszis megszerezte 100. gólját a torinói együttesben. Ronaldo meglehetősen furcsa ok miatt hagyta ki csapata hétfői edzését, ezt viszont a csapattársai nem nézték jó szemmel.

Az AC Milan elleni 3–0-s vereség másnapján a torinói klubnál edzésre köteleztek minden játékost, a portugál világsztár azonban a Ferrarihoz látogatott. Ronaldo már délelőtt megérkezett Maranellóba, viszont olyan hosszúra nyúlt a napja, hogy végül kihagyta a Juventus hétfői edzését.

A spanyol AS arról számolt be, hogy Ronaldo kapcsolata megromlott a csapattársaival, emiatt a 36 éves sztár elszigetelődött a Juventus öltözőjében. Ennek oka, hogy Juventusban több játékos is úgy gondolja, hogy Ronaldo nem viselkedik vezetőként a pályán, ugyanakkor más bánásmódban részül a klubnál és sokkal nagyobb szabadságot élvez a többiekkel szemben.

A Corriere della Sera már tavaly beszámolt róla, hogy Ronaldo „különleges bánásmódban" részesül a klubnál, például maga választhatja ki, melyik mérkőzést kívánja kihagyni. A csapattársak érthető módon nem örülnek, amiért Ronaldóval különbséget tesznek, de a Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo természetesen tagadta ezeket a híreket. 

Úgy bánok vele, mint az összes többi játékossal"  - magyarázta korábban Pirlo.

Cristiano Ronaldo kapcsolata már korántsem olyan jó a csapattársakkal, mint korábbanForrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Bár a Juventus pocsék szezont fut az olasz bajnokságban, ennek ellenére Ronaldo egyénileg nagyszerű idényt produkál, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 42 mérkőzésen eddig 35 gólt lőtt és négy gólpasszt jegyzett.