Mourinho most tanulja, kik játszanak majd új csapatában

José Mourinho
Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho reacts from the sidelines during the UEFA Europa League, last-32 first leg football match Wolfsberger AC v Tottenham Hotspur at the Puskas Arena in Budapest on February 18, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
José Mourinho betekintést engedett egyedi módszereibe, ugyanis egy videóval lepte meg rajongóit a közösségi oldalán, amelyen megmutatta, hogyan térképezi fel leendő csapatának, az AS Romának a játékosait.

A portugál tréner az idei szezon végeztével az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma vezetőedzőjeként folytatja karrierjét. Mourinho nem bíz semmit a véletlenre, így már most elkezdte tanulmányozni leendő csapatát.

Erről pedig közzétett egy videót, amely remekül bemutatja, hogy az edzések mellett milyen módszerekkel próbálja tanulmányozni a játékosokat. A felvételen jól látható, ahogy a laptopján éppen a Roma fiatal védőjét, Riccardo Calafiorit elemzi londoni otthonából.

Mourinho számára nem lesz ismeretlen a Serie A, hiszen 2008 és 2010 között az Inter vezetőedzőjeként dolgozott. A milánói csapattal két bajnoki címet, egy Olasz Kupát, egy Szuperkupát és egy Bajnokok Ligáját nyert, ráadásul a 2009/10-es szezonban triplázni tudott a fekete-kékekkel.

Mourinho hároméves megállapodást kötött az AS Roma csapatával.