A BL-győztes francia sztárfocista 38 évesen is őrületbe kergeti a védőket - videó

ACF Fiorentina v SSC Napoli - Serie A Soccer Serie A Napoli Fiorentina ACF Fiorentina calcio Italia SSC Napoli Florence Konstantinos Manolas of SSC Napoli Franck Ribéry of ACF Fiorentina Stadio Artemio Franchi Serie ball Giuseppe Maffia NurPhoto Horizonta
Franck Ribery of ACF Fiorentina and Konstantinos Manolas of SSC Napoli compete for the ball during the Serie A match between ACF Fiorentina and SSC Napoli at Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy on 16 May 2021. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Napoli 2-0-ra nyert a Fiorentina vendégeként az olasz labdarúgó Serie A 37. fordulójának első vasárnapi találkozóján, ám így is volt olyan pillanat, amelyre büszkék lehetnek a hazai együttes drukkerei. Frank Ribéry ugyanis ismét bizonyította, hogy még mindig fantasztikus dolgokra képes.

A 38 éves francia szélső már túl van a pályafutása csúcsán, de a Napoli ellen elveszített meccsen így is bizonyította, hogy még kár lenne leírni. Ribéry ugyanis szinte a teljes vendég védelemből hülyét csinált, és csak kevésen múlt, hogy a gyönyörű szlalom végén gólt ünnepelhessen.