Társoldalunk:

Így kiabált a Debrecen öltözőjében Dzsudzsák Balázs - videó

2021.05.17. 14:16

Mivel mindhárom dobogós csapat győzött hazai pályán a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában, így a sorrend nem változott: az éllovas Debreceni VSC és a második Gyirmót FC Győr feljutott az élvonalba, míg a harmadik Vasas a következő idényben is az NB II-ben szerepel. A debreceni klub videós összeállítást készített az utolsó napok krónikájáról, a bajnoki cím kulisszáiról.

A felvételekből kiderül, hogy a Debrecen 34 éves csapatkapitánya, Dzsudzszák Balázs nagyon hatásos motivációs beszédet mondott a Haladás elleni meccs előtt.

"Gondoljatok vissza, hol voltatok egy évvel ezelőtt, mi lett belőletek, egy széthulló csapatból. A bajnoki aranyéremért küzdő csapat vagyunk! Mindenki, egytől egyig, aki itt van, az itt is volt. Most itt van, és bizonyíthat saját magának. Nem másnak, saját magának, hogy képes arra, hogy az aranyat Debrecenben büszkén, a gyerekének, a születendő gyerekének hazavihesse és a családdal megünnepelje. Senki, senki más nem veheti el tőlünk azt, amiért egész évben küzdöttünk minden áron! Hol adatik meg nekünk? Ugyanott, ahol tavaly lekiabáltak! Ugyanott ma örömből mindenkit feldobálhatnak! K..va nagy dolgot akarok! !" – mondta Dzsudzsák Balázs a videóban.