Társoldalunk:

Bozsik Péter csalással akarta kijátszani az eltiltását, még jobban megbüntették

2021.05.18. 12:05

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága Bozsik Pétert, a Komárom vezetőedzőjét minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől egy hónapra eltiltotta, valamint 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit.

Mint ismert, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Bozsik Pétert játékosként nevezte csapata az NB III-as Komárom a Nagyatád elleni meccsre.

Az NB III nyugati csoportjának 33. fordulójában, a III. kerületi TVE ellen elvesztett meccsen kiállították a szakembert, ez után az MLSZ fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta.

Détári Lajos és Bozsik Péter (jobbra) a magyar válogatott edzőtáborábanForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Bozsik Péter a következő fordulóban Tatabányán nem ült a kispadon, de a Nagyatád elleni meccsen már újra ott volt, miután a játékoskeretbe nevezték a 62-es mezszámmal.

A korábbi szövetségi kapitányt a Veszprém elleni meccsen már nem nevezték játékosnak, az MLSZ figyelemi bizottsága azonban így is komoly büntetéssel sújtotta Bozsik Pétert, ugyanis a labdarúgás viselkedési elveinek megsértése miatt az eredetileg hárommeccses eltiltást egy hónapra növelte.