Pep Guardiola szivarral és énekléssel ünnepelte a Manchester City bajnoki címét - videó

Borussia Dortmund - Manchester City Sports soccer Knockout round Quarterfinals Return matches BVB Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
14 April 2021, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Football: Champions League, knockout round, quarter-finals, second leg, Borussia Dortmund - Manchester City at Signal Iduna Park. Manchester's Phil Foden (M) celebrates with Manchester teammates Kyle Walker (r) and Manchester coach Josep "Pep" Guardiola (l) after scoring the 1:2 goal. Photo: Martin Meissner/AP-Pool/dpa (Photo by MARTIN MEISSNER / AP-POOL / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City edzője, Pep Guardiola a klub alkalmazottai körében önfeledt hangulatban, szivarral a kezében és hangosan énekelve ünnepelte az angol sztárcsapat Premier League-győzelmét.

A The Sun megírta, hogy az 50 éves katalán edző a klub által szervezett rendezvényen bulizott, ahol az egyesület alkalmazottai körében ünnepelte meg a Manchester City bajnoki címét.

Az önfeledt szórakozásról videó is készült, amelyen Guardiola szivarral a kezében látható, és az Oasis együttes híres, Don't look back in anger (Ne nézz vissza haraggal) című dalát énekli a személyzet tagjaival.

A tréner az éneklés közben többször is megemlítette a zenekar frontemberének, Noel Gallaghernek a nevét, aki hatalmas City-drukker.

Az összejövetelt szinte biztosan az Etihad Stadionban vagy a klub valamelyik birtokán tartották, mivel a szervezők a járványügyi korlátozások miatt nem tudtak volna alternatív helyszínt lefoglalni.

A City következő Premier League-meccse kedden este a Brighton otthonában lesz, és a vasárnapi, Everton elleni mérkőzés után a játékosok mintegy 10 ezer szurkoló előtt emelhetik magasba az angol bajnoki serleget.

A Chelsea elleni, május 29-ei BL-döntőre készülő Guardiola manchesteri edzősködése alatt már három Premier League-címet, négy Ligakupát és egy FA-kupát is nyert a csapattal.