Társoldalunk:

Az új tulajdonos megmondta a fociedzőnek, hogy a 126 kilós fiának játszania kell

2021.05.18. 21:05

Egészen elképesztő, mi történik a kínai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Cepo Cucsü együttesénél – az új tulajdonos megmondta az edzőnek, hogy a 126 kilós fiának pályára kell lépnie, írja a tudn.com. 

Egy kínai milliomos üzletember a közelmúltban megvásárolta a Cepo Cucsü nevű kínai másodosztályú csapatot. A gárda nem kezdte valami jól az idényt, öt mérkőzésből csupán egy döntetlent ért el, a tabella utolsó helyén áll.

A kínai fociklub tulajdonosa kötelezte az edzőt, hogy játszassa a 126 kilós fiátForrás: Twitter

Bármennyire pocsék a csapat teljesítménye, nem emiatt kapta fel az internet a kínai együttest. A Cepo Cucsü új tulajdonosa ugyanis állítólag megszabta az edzőnek, hogy játszassa a fiát, aki nem mellesleg 126 kilogrammot nyom – vette észre az nso.hu. 

A 35 éves játékos először csak csereként lépett pályára, de legutóbb már a kezdőben is helyet kapott – sőt, ahogyan az alábbi Twitter-bejegyzésben láthatjuk, úgy tűnik, hogy a pontrúgásokat ő végzi el. Nem mellékesen a 10-es számú szerelés is az övé.

A játékos egyébként a Transfermarkt adatai szerint is tagja a klub keretének, még egy 10 ezer eurós névleges értéket is adtak neki, mindezt úgy, hogy az elmúlt egy évben három klubja volt, s mind a kétszer ingyen váltott csapatot.