Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool 10 millió fontért leigazolná a Juventus walesi középpályását, Aaron Ramsey-t.

A 30 éves középpályás 2019 nyarán ingyen igazolt az Arsenaltól a torinói csapathoz, de két szezon alatt nem tudta állandósítani a helyét a csapatban – a legutóbbi öt mérkőzésen nem is kapott lehetőséget a Juventusban.

Ramsey Torinóban még nem tudta bizonyítani a klasszisát Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia

Angol sajtóértesülések szerint a Juventus 17 millió fontot szeretne kapni Ramsey-ért. de állítólag a Liverpool 10 milliós ajánlatára sem mondanának nemet, ugyanis a csapat komoly anyagi gondokkal küszködik, és szeretnék csökkenteni a kiadásokat. Cristiano Ronaldo esetleg távozásával óriási bértömeg szabadulna fel a Juventusnál, ehhez Ramsey elküldése is jócskán hozzátehet, ugyanis a walesi középpályás heti 120 ezer fontot keres Torinóban, ami óriási összeg ahhoz viszonyítva, hogy az idei szezonban csak 13 bajnokin lépett pályára kezdőként.

Ramsey két szezon alatt 65 meccsen lépett pályára a Juventusban, hat gólt lőtt és hat gólpasszt adott, a szerződése pedig még két évig érvényes.

Nyáron a Liverpool csapatából minden bizonnyal Barcelonába igazol Georginio Wijnaldum, Ramsey pedig tökéletes pótolhatná a holland válogatott középpályást, ugyanis óriási a munkabírása és a kapu elé remekül érkezik.

Ramsey két év után visszatérhet Angliába Forrás: DPPI via AFP/Stephen Wright

A 30 éves walesi középpályás korábbi 11 évet játszott az Arsenalban. 371 mérkőzésen 65 gólt lőtt és 65 gólpasszt adott az észak-londoni csapatban, amellyel három FA-kupát és két angol Szuperkupát nyert.