Vágólapra másolva!
A Real Madriddal kapcsolatos híreket tekintve meglehetősen jól értesült El Chiringuito tévéműsor azt állítja, Eden Hazard klubot akar váltani a nyáron.

A belga támadó állítólag készen áll rá, hogy a nyáron elhagyja a Real Madridot, és spanyol sajtóhírek szerint korábbi csapatához, a Chelsea-hez szeretne visszatérni.

A 30 éves labdarúgó a szurkolók kedvence volt a londoni csapatnál, majd 2019-ben a Real Madridhoz igazolt. Hazard finoman szólva sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, és már állítólag maga is belátta, hogy kudarcot vallott Spanyolországban. A számtalan sérülés miatt két idény alatt mindössze harminc bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és csupán négy gólt lőtt.

Hazard távozhat a Realtól Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A spanyol média erősen bírálta Hazard-t, miután korábbi együttese, az angol Chelsea játékosaival ünnepelte a londoniak döntőbe jutását a Bajnokok Ligájában.

A spanyol El Chiringuito tévéműsor arról számolt be, hogy Hazard már alig várja, hogy a nyáron elhagyja Madridot. Spanyol sajtóhírek szerint a belga válogatott szélső szenzációs átigazolásra készül, ugyanis vissza akar térni korábbi sikereinek helyszínére, a Stamford Bridge-re.

A hírek szerint a Real 50 millió euróért hajlandó lenne eladni Hazard-t, aki azért is akar távozni, mert attól tart, hogy Kylian Mbappé érkezésével még kevesebb lehetőséget kapna.

Hazard két bajnoki címet, két Európa-ligát, egy FA-kupát és egy Ligakupát nyert a Chelsea-vel.