Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport szerkesztőségében jelentette be kedden Fürjes Balázs államtitkár, nemzetközi sporteseményekért felelős kormánybiztos, hogy lapunk lesz a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti helyszínének hivatalos újságja, médiatámogatója, amely mától jogosult a „UEFA EURO 2020 Supporter of Budapest, Host City" cím használatára. 

Az ezt tartalmazó logó mostantól az Európa-bajnokság végéig szerepel majd lapunk címlapján és az NSO főoldalán, továbbá számos, a városban hamarosan látható felületen. Az NS természetesen kiemelt terjedelemben számol be máris az Eb tudnivalóiról, különös tekintettel a szurkolókat érintő és a hivatalos szurkolói zónával kapcsolatos hírekre.

A Nemzeti Sport a foci-Eb budapesti helyszínének hivatalos médiatámogatója Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Fürjes Balázs a Mediaworks sportfőigazgatójával, Ballai Attilával és Szöllősi Györggyel, a Nemzeti Sport főszerkesztőjével találkozott, és a megbeszélés után elmondta:

„A Nemzeti Sport lassan 120 éve a sportújság Magyarországon. Természetes, hogy partnerek vagyunk a budapesti UEFA 2020 labdarúgó Eb rendezésében. A lap együttműködése nekünk megtiszteltetés. Hajrá, magyarok!"