Társoldalunk:

Sérülése alatt alkoholista lett az Arsenal sztárja

2021.05.25. 07:47

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal spanyol védője, Héctor Bellerín őszintén mesélt arról, hogy 2019-ben elszenvedett sérülése alatt alkoholproblémákkal küzdött.

Bellerín 2018 és 2019 között kilenc hónapot hagyott ki sérülés miatt. Karrierje során a spanyol hátvédnek először kellett ilyen hosszú időt kihagynia, és ezt nem kezelte jól. A 26 éves labdarúgó a Timbsy nevű YouTube-csatornán elárulta, hogy rendszeresen alkoholhoz nyúlt ebben az időszakban.

"Mellettem állt a családom, de nem voltam vele tisztában, hogy pontosan mi fog velem történni. Elkezdtem inni. Nem biztos, hogy minden labdarúgó bevallaná, de ez az igazság. Megvannak a saját problémáink, és nehéz mit kezdeni azzal, ha nem tudunk játszani" - vallotta be őszintén a játékos.

"London egy olyan város, amely sok lehetőséget kínál a szórakozásra, és nagyon könnyű elveszni, ha nem érzi az ember a felelősséget. Nyilván tudtam, hogy a fel kell épülnöm, de amikor nem kellett edzenem vagy játszanom, akkor máshova mentem. Szerencsés vagyok, hogy voltak olyan csapattársaim és edzőim, akik tudták, hogy mit csinálok, és azt mondták: "Nézd Héctor, ez nem a helyes módszer". Emiatt nagyon szerencsésnek érzem magam - mondta Bellerín.