Vágólapra másolva!
A német Bild arról számolt be, hogy a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC új klubmenedzsere, Fredi Bobic azt szeretné, ha Dárdai Pál maradna a csapat vezetőedzője a következő szezonban is.

Bobic hivatalosan csak júniustól tölti be az új posztot a Herthánál, de úgy tűnik már most elkezdte a munkát a keretben és a szakmai stábban történő változásokkal kapcsolatban.

A német Fussball Transfers a Bild információira hivatkozva szerdán arról írt, hogy Bobic továbbra is a magyar szakemberrel képzeli el a jövőt, éppen ezért egyéves szerződéshosszabbítást ajánlott Dárdainak. A lap kifejti ennek okát is, ugyanis Bobic szerint Dárdai jól ismeri a fővárosi klubot, illetve a játékosokat, ráadásul stabilizálta és ismét benntartotta a Herthát az élvonalban.

Dárdai maradhat a Hertha vezetőedzője Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Uli Deck

Valamint a német portál beszámolója szerint a sportigazgató, Arne Friedrich is megtarthatja pozícióját a klubnál, míg a berliniek egyik legnagyobb sztárja, Matheus Cunha megfelelő ajánlat esetén távozhat. A brazil támadót a Monaco, a Napoli, az Atalanta és a Leeds United is szívesen a soraiban tudná.