Vágólapra másolva!
Memphis Depay, a francia Olympique Lyon csapattól távozó holland támadó hamarosan a Barcelona játékosa lehet. Juninho Pernambucano, a francia klub legendája, és egyben sportigazgatója elismeri Depay képességeit, de nem bánja, hogy távozik a csapattól, ugyanis véleménye szerint a holland különleges bánásmódot akart kiharcolni, mintha ő lenne Messi vagy Cristiano Ronaldo.

Memphis Depay is előrehaladott tárgyalásokat folytat a Barcelona vezetőségével, és mivel a szezon végén lejár a szerződése, ingyen csatlakozhat új klubjához. A holland válogatott támadó már tavaly nyáron is közel volt ahhoz, hogy Barcelonába igazoljon, de végül nem jött össze az üzlet.

Miután a holland a hivatalos közösségi oldalán bejelentette a távozását, a Lyon sportigazgatója, Juninho Pernambucano azt mondta, hogy Depay különleges bánásmódot akart kiharcolni, mintha ő lenne Messi vagy Cristiano Ronaldo.

Memphis Depay bizonyíthat Forrás: AFP/John Thys

"Gólokat lőtt, gólpasszokat adott, fontos szerepet játszott a döntő pillanatokban. Ezt ő is tudta, és

Ha a te csapatodban vannak ezek a focisták, mindent meg kell tenned értük. Kedvelem Depayt, de azért ne hasonlítsuk őt ezekhez a játékosokhoz. Labda nélkül sem dolgozott elég keményen. Nekünk olyan játékosok kellenek, akik a győzelmet saját maguk elé helyezik" - mondta a vi.nl-nek a Lyon sportigazgatója Depay-ról, aki 178 meccsen 76 gólt és 55 gólpasszt adott a francia csapatban.