Zinedine Zidane azonnali hatállyal távozik a Real Madridtól

Real Madrid v Atalanta - UEFA Champions League leg 2,Round of 16,UEFA Champions League​​​​​​​ Horizontal
MADRID, SPAIN - MARCH 16: Head coach Zinedine Zidane (R) of Real Madrid gestures during the UEFA Champions League Round of 16 match between Real Madrid and Atalanta at Alfredo Di Stefano Stadium on March 16, 2021 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Zinedine Zidane azonnali hatállyal távozik a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról - írja a spanyol média. A hírt azóta a madridi sztárcsapat a hivatalos honlapján is megerősítette. 

Az AS szerint

a francia tréner befejezi második időszakát a klubnál, amellyel 2015 óta háromszor nyert Bajnokok Ligáját és kétszer bajnokságot.

Zinedine Zidane azonnali hatállyal távozik a Real Madridtól Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Zidane már közölte döntését a klub vezetőivel és a játékosokkal.

A Real címvédőként második lett idén a La Ligában a fővárosi rivális Atlético mögött, a BL-ben az elődöntőben búcsúzott, míg a Király Kupában már a 32 között kiesett, így 11 év után először trófea nélkül zárta a szezont.

Frissítés:

A Real Madrid hivatalosan is megerősítette a hírt, hogy Zidane távozik a vezetőedzői posztról.

"A Real Madrid CF bejelenti,

- írta a klub, amely hozzátette, hogy Zidane a Real Madrid a klub egyik legnagyobb alakja, legendáváa tette, amit edőként és játékosként elért.