A MU korábbi sztárja parókával a fején, énekelve gúnyolta ki Guardioláékat az elbukott BL-döntő után - videó

481095963 Horizontal
Manchester United's French defender Patrice Evra celebrates after scoring the 0-1 during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Bayern Munich vs Manchester United in Munich, southern Germany, on April 9, 2014. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo by CHRISTOF STACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City elbukott Bajnokok Ligája-döntője megmozgatta a városi rivális Manchester United szurkolóit, sőt a klub egykori játékosait is.

A Unitedben 2006 és 2014 között nyolc szezont töltő, korábbi 81-szeres francia válogatott Patrice Evra a City szombati, Chelsea ellen 1-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-döntője után érezhette úgy, hogy eljött az ideje, hogy odaszúrjon a kékekne, és nem csak nekik, hanem a klub leghíresebb drukkreinek is.

Evra az autójában ülve, az Oasis Wonderwall című slágerét hallgatja, fején parókával, amivel Liam és Noel Gallaghert, az egykori manchesteri rockzenekar két alapítóját, a City talán leghíresebb drukkereit idézte meg.

Evra üzent is, főleg Liamnek, mégpedig azt, hogy most ő nevet olyan hangosan, mint egykor a rocksztár tette, amikor a MU 2011-ben elveszítette a Barcelona elleni BL-döntőt. De még ennél is fájóbb lehet, amikor azzal folytatja, hogy "hagyjátok már abba, hogy Manchester kék, nekem egyedül több trófeám van, mint az egész klubnak (mármint a Citynek - a szerk.)".

Végül még a nagyszerű slágert is kiforgatja: "Talán majd akkor nyertek, amikor én már 90 (éves) leszek, addig pedig csak a hangos szomszédaim vagytok" – zárja Evra a MU-drukkerek népszerű gúnyolódásával.