Vágólapra másolva!
Az Arsenal középpályását, Thomas Parteyt elküldték a ghánai labdarúgó-válogatottból, mert elkésett a Marokkó elleni barátságos mérkőzés előtti edzésről.

A ghánai nemzeti csapat edzője, Charles Akonnor hazaküldte a 27 éves játékost, amiért a Marokkó fővárosába, Rabatba utazás előtt csak két nappal jelent meg az edzőtáborban.

Partey hozzáállása, aki a válogatott csapatkapitány-helyettese, sokkolta a ghánaiakat és egyben megkérdőjelezi a futballista elkötelezettségét és vezető szerepét a csapatban.

A Ghana Soccernet megírta, hogy a szövetségi kapitány mindenképpen számított az Arsenal középpályásának jelenlétére, aki azonban a hosszú és kimerítő klubidény miatt vonakodott csatlakozni a nemzeti együtteshez.

Thomas Partey későn érkezett meg a válogatott edzőtáborába Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A Liverpool két afrikai sztárja, Mohamed Szalah és Sadio Mané is hosszú szezonon vannak túl, mégis ott lesznek az egyiptomi és a szenegáli válogatottban.

A négyszeres Afrikai Nemzetek Kupája-győztes Ghána június 8-án Rabatban Marokkóval, majd június 12-én hazai pályán Elefántcsontparttal játszik barátságos mérkőzést.