Vágólapra másolva!
Szergej Rebrov, a Ferencváros focicsapatának volt edzője többször nyilatkozta, azért fordult meg a fejében, hogy nem tölti ki érvényes szerződését és elhagyja a klubot, mert az egyesület a tudta nélkül igazolt labdarúgókat. Sőt, az ukrán szakember azt állította, összetűzésbe keveredett az egyik vezetővel. Most megjelent egy név az ügyben, de új árnyalatot kapott az, amit a volt edző mondott a rossz kapcsolatukról. Egy informátor szerint Rebrovnak volt problémája a szakemberrel, és nem fordítva.

„Egyvalaki volt a klubnál, aki

mondta korábban sejtelmesen a tréner a Nemzeti Sportnak.

A Blikk úgy tudja, a zöld-fehérekkel három bajnoki címet szerző, a csapattal az Európa-liga, majd a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó szakvezető

Hajnal Tamás sportmenedzserre gondolt.

Szergej Rebrov lapinformációk szerint nem jött ki Hajnal Tamással Forrás: fradi.hu

Egyébként két esetet nehezményezett az ukrán – elevenítette fel a múlt télen történteket a lap informátora. Az egyik az volt, amikor Varga Rolandért cserébe az MTK-tól

nemcsak Katona Máté érkezett, hanem sikerült a Fradinak megszereznie a korábbi korosztályos válogatott Gera Dánielt is. Az edzőnek az sem tetszett, hogy az FTC leigazolta a grúz Giorgi Haraisvilit.

Holott tudott róla, hogy képben van a játékos. Ugyanis Tokmac Nguennek több ajánlata is volt, s a klubvezetésnek fel kellett készülnie arra az esetre, ha a gólerős támadó távozna. Volt feszültség a két szakember között, de

– tette hozzá.

Az ukrán szakember már februárban jelezte, hiába érvényes még egy évig a szerződése, távozni akar nyáron.

Hírbe hozták a Dinamo Kijevvel, az ukrán válogatottal és a görög AEK Athénnal is, ám végül ezekből a lehetőségekből nem lett semmi.

Szergej Rebrovot már nem érdekelte a jövő Forrás: AFP/Nikolay Doychinov

„Rebrov egy idő után azt éreztette mindenkivel, hogy már csak rövid ideig marad Budapesten – folytatta a Blikknek az informátor.

– Kikérték a véleményét a nyári edzőtáborról, az esetleges erősítésekről, de a jövő szemmel láthatóan már nem érdekelte. Több pénzt akart keresni, a távozás mellett döntött.

Árulkodó, hogy ahogy elvált a Fraditól, rögtön aláírt az emírségekbeli al-Ainhoz, az itteni fizetése, a havi 20 millió forint sokszorosáért, állítólag évi 4 millió euróért, azaz körülbelül 1,4 milliárd Ft-ért."

Rebrov helyét az osztrák Peter Stöger vette át, aki korábban dolgozott a német Dortmundnál és a Kölnnél, legutóbb pedig a hazájában az Austria Wient irányította.