A Copa América egyik legnagyobb sztárja megsérült, kihagyja a csoportmeccseket

Alexis Sánchez
******COBERTURA ESPECIAL, DISPONIBLE SOLO PARA CLIENTES ESPECIALMENTE ABONADOS******* Futbol, Colombia vs Chile. Partido amistoso 2019. El jugador de la seleccion chilena Alexis Sanchez es fotografiado durante el partido amistoso contra Colombiana disputado en el estadio Jose Rico Perez de Alicante, Espana. 12/10/2019 Andres Pina/Photosport Football, Colombia vs Chile. Friendly match 2019. Chile's player Alexis Sanchez is pictured during the friendly match against Colombia held at the Jose Rico Perez stadium in Alicante, Spain. 12/10/2019 Andres Pina/Photosport
Vágólapra másolva!
Alexis Sánchez sérülés miatt nem állhat a chilei labdarúgó-válogatott rendelkezésére a vasárnap rajtoló Copa America csoportkörében.

A chilei szövetség közlése szerint a 32 éves támadó még a pénteki edzésen szenvedett lábizomsérülést, majd később az orvosi vizsgálatokat követően kiderült, hogy a kontinensviadal első részében nem lesz játékra alkalmas állapotban.

Alexis Sánchez kihagyja a Copa América első szakaszát Forrás: PHOTOSPORT/ANDRES PINA/PHOTOSPORT/Andres Pina/Photosport

Hozzátették: Sánchez nem utazik társaival Brazíliába, a torna helyszínére, hanem Chilében marad, ahol a válogatott orvosi stábjának felügyeletével rehabilitációs munkát végez.

Chile hétfőn Argentína ellen kezdi meg szereplését a Copa Americán, a csoportkörben még Bolívia, Uruguay és Paraguay lesz az ellenfele. A torna két csoportjából az első négy-négy helyezett kerül be a negyeddöntőbe, az egyenes kieséses szakasz július 2-án kezdődik.