Szűkült a kör: ezeket az ellenfeleket kaphatja a Fradi focicsapata a BL-selejtezőben

Kijev, 2020. december 8. A Ferencváros játékosai csoportképhez sorakoznak fel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott Dinamo Kijev-Ferencváros mérkőzés előtt a kijevi Olimpiai Stadionban 2020. december 8-án. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Vágólapra másolva!
Az északír Linfield, az izlandi Valur, a máltai Hibernians és az előselejtező győztese közül kap ellenfelet a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának keddi sorsolásán.

Az FTC honlapjának híradása szerint a lehetséges ellenfelek köre azt követően szűkült, hogy az európai szövetség (UEFA) közzétette a selejtező első körének kiemeléseit. A magyar bajnoki címvédő kiemeltként várja a sorsolást, amelyre kedden 12 órától a svájci Nyonban kerül sor.

Az előselejtezőben a San Marinó-i Folgore, a koszovói Pristina, a feröeri HB Tórshavn és az andorrai Inter Club d'Escaldes szerepel.

A Fradi újra bejutna a BL-csoportkörbe Forrás: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

A selejtező első fordulójában 32 csapat kezdi meg szereplését, ezeket négy csoportra osztották, mindegyikben négy-négy kiemelt és nem kiemelt csapattal.

A párharcok első mérkőzéseit július 6-7-én, a visszavágókat pedig 13-14-én játsszák. A második forduló sorsolását szerdán rendezik.