Társoldalunk:

A Ferencváros focistája a MOL Fehérvárhoz igazolt

2021.06.16. 11:57

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (OTP Bank Liga) címvédő Ferencvárostól távozó Marcel Heister a nagy rivális MOL Fehérvár FC-nél folytatja a pályafutását – számolt be a fehérvári klub honlapja. 

A 28 éves védő az elmúlt három szezont az FTC-nél töltötte, előtte játszott a Beitar Jerusalem, az NK Istra, az NK Zadar és a Hoffenheim II csapataiban is. Marcel Heister, aki Németországban született, de horvát felmenőkkel is rendelkezik, több mint 100 alkalommal lépett pályára a horvát és 70 alkalommal a magyar első osztályban.

"Örülök, hogy továbbra is Magyarországon folytathatom a pályafutásomat, a családommal nagyon megszerettük az országot. Külön köszönetet szeretnék mondani a MOL Fehérvár FC-nek azért, hogy hosszú távon számolnak velem. Bízom benne, hogy a következő időszakban sok szép fehérvári sikernek lehetek a részese. Alig várom, hogy bemutatkozhassak a Vidiben" - mondta Marcel Heister.

Marcel Heister a MOl Fehérvárnál folytatja a pályafutásátForrás: molfehervarfc.hu

"Olyan válogatott szintű futballistát igazoltunk, aki tudja, hogy kell győzni. Ráadásul olyan poszton játszik, ahova mindig nagyon nehéz erősítést jelentő játékost hozni, márpedig ő ilyen. Nem indultunk nyerő helyzetből, mikor megkerestük, hiszen más klubokkal ellentétben csak a bajnokság végén vettük fel vele a kapcsolatot, miután bejelentették, hogy nem hosszabbít az előző klubjával. Nagyon komoly ajánlatokat utasított vissza és döntött úgy, hogy minket választ, aminek nagyon örülünk" - fogalmazott Kovács Zoltán sportigazgató.

Marcel Heister az 55-ös számú mezt viseli majd a Vidiben.