Újabb hírek Dzsudzsák Balázs átigazolásáról

DZSUDZSÁK Balázs, Debrecen
Debrecen, 2021. május 16. A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Bódi Ádám és Ugrai Roland szerződését is meghosszabbították az élvonalba egy év után a másodosztály bajnokaként visszajutott DVSC labdarúgócsapatánál.

A hajdúsági klub péntek délutáni sajtótájékoztatóján Tőzsér Dániel sportigazgató a korábbi válogatottak kapcsán kiemelte: a 30 éves Bódi újabb három évre írt alá, míg a 28 éves Ugrai - aki tavasszal érkezett Debrecenbe - egy plusz két évre kötelezte el magát.

Hozzátette: Soltész Dominik személyében a Honvéd akadémiáján nevelkedett támadó középpályást igazoltak, a 20 éves futballista legutóbb kölcsönben Ajkán szerepelt, és most egy plusz három évre írt alá.

Dzsudzsák Balázs minden bizonnyal marad Debrecenben Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Tőzsér kitért Dzsudzsák Balázs debreceni jövőjére is. A sportvezető hangsúlyozta: "közel a megegyezés" a korábbi válogatott játékossal, aki megkezdte a felkészülést a következő idényre.

A sportigazgató elárulta: további kiszemelt játékosok is vannak, akikkel jó ütemben haladnak a tárgyalások.

A debreceniek július 8. és 17. között Telkiben edzőtáboroznak.