Vágólapra másolva!
Szabics Imre vezetőedző a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a MOL Fehérvár FC felkészülten várja az örmény Ararat Jereván elleni párharcot a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének első fordulójában.

A klub honlapja szerint a szakvezető kiemelte, hogy a felkészülést a válogatott játékosaik nélkül kezdték, azonban minden labdarúgó nyári teljesítményével elégedett. Hangsúlyozta, hogy a szakmai stáb a legjobb tudása szerint készítette fel a játékosokat a csütörtöki, első találkozóra, az ellenfelet pedig alaposan feltérképezte.

Szabics Imre, MOL Fehérvár FC edzője Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Szabics elárulta, hogy összesen tíz egykori és jelenlegi válogatott futballista szerepel az örmények keretében, amely a nyáron nagy változásokon ment keresztül. A MOL Fehérvár edzője hangsúlyozta, hogy a találkozón csak akkor fognak pályára lépni az Eb-t megjárt játékosok, ha az elengedhetetlen.

A kapus Kovácsik Ádám - aki térdsérülés miatt tavaly október óta nem védhetett tétmérkőzésen - elmondta, hogy ismét százszázalékos állapotban érzi magát.

- nyilatkozta. A válogatott kapus elárulta, hogy van benne bizonyítási vágy, emellett azonban élvezni szeretné a játékot, hiszen nagyon régen szerepelt tétmeccsen.

Kovácsik Ádám visszatérésével nagyot erősödött a Fehérvár Forrás: Szabó Péter - Origo

A MOL Fehérvár FC-Ararat Jereván találkozó csütörtökön 20 órakor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.