Vágólapra másolva!
A török labdarúgó-bajnokságba frissen feljutott Adana Demirspor a hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy szerződtette a korábbi olasz válogatott támadót, Mario Balotellit, aki három évre írt alá új csapatához.

A botrányokról is elhíresült Balotelli legutóbb az olasz másodosztályú AC Monza játékosa volt. A szebbnapokat is megélt csatár decemberben igazolt a monzaiakhoz ingyen, az előző idényben pedig kezdett magára találni, hiszen 14 mérkőzésen 6 gólt lőtt.

Azonban ahelyett, hogy visszatért volna egy nyugat-európai topcsapathoz, a 30 éves támadó Törökország felé vette az irányt, ahol három évre írt alá az első osztályba frissen feljutott Adana Demirspor csapatához.

A többszörös olasz és angol bajnok Balotelli korábban odahaza játszott az Internazionaléban, a Milanban, valamint a Brescia és a Monza csapatában. Angliában a Manchester Cityben és a Liverpoolban, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille-t erősítette. Az olasz válogatottban 36 alkalommal szerepelt, és 14-szer volt eredményes.

Mario Balotelli Törökországba igazolt Forrás: NurPhoto via AFP/Mairo Cinquetti/NurPhoto/Mairo Cinquetti

Ugyanakkor sehol sem tudott gyökeret verni sokat bírált munkamorálja és magatartási problémái miatt.