Vágólapra másolva!
A francia bajnokságban játszó Paris Saint Germain labdarúgócsapata immár hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Real Madrid egykori csapatkapitányát, Sergio Ramost. 

A francia PSG hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a spanyol Sergio Ramost a Real Madrid csapatától - derült ki a francia klub hivatalos oldaláról.

Sergio Ramos kimaradt a spanyol csapatból Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Az Európa-bajnokságon az elődöntőig jutó spanyol válogatottból kimaradó védő 2023 június 30-ig kötelezte el magát a francia csapathoz.

Sergio Ramos tizenöt éven át volt a Real Madrid játékosa, és ezalatt a világ legjobb középhátvédjei között tartották számon, aki védőmunkája mellett igencsak gólerős is volt.

A spanyol védő 671 meccsen 101 gólt rúgott a spanyol csapatban.

A Real Madrid 2014 és 2018 között négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, és mindegyik csapatban oszlopos tagnak számított Sergio Ramos.

A spanyol edző, Luis Enrique nem vitte el az Európa-bajnokságra a spanyol csapattal, de Ramos így is száznyolcvanszor lépett pályára a spanyol nemzeti tizenegyben, és ezzel a legtöbb válogatottsággal büszkélkedhet a spanyol játékosok között.

- mondta el Ramos.