Társoldalunk:

Nem csak Messiről szól az argentin válogatott egy brazil sztárfocista szerint

2021.07.09. 09:40

A brazil labdarúgó-válogatott védekező középpályása, Casemiro szerint az argentin válogatott remek futballistákból áll, így hiba lenne csupán Lionel Messire koncentrálni a Copa América döntőjében.

A Copa América fináléját 14 év után újra a két legnagyobb dél-amerikai sztárcsapat, Argentína és Brazília játssza egymás ellen július 11-én. 

A Marca megírta, hogy a Real Madridban szereplő Casemiro szerint az argentin együttes nem kizárólag a Barcelona legnagyobb sztárja, Messi miatt jutott be a döntőbe, hanem azért, mert remek játékosokból áll a válogatott.

Argentína a legmagasabb szintű játékosokkal rendelkezik. Nem egyetlen futballistából áll" - mondta a brazil középpályás.

Messi és Casemiro között nagy küzdelem várható a döntőbenForrás: therealchamps.com

Ismerjük Messi képességeit, ő egy nagyszerű labdarúgó, de nekünk az egész argentin csapattal kell foglalkoznunk, és tiszteljük őket. Nem csak Messiből és Lautaro Martínezből áll a válogatottjuk. Ők ketten abszolút top játékosok, de Argentína a csapategységének köszönhetően jutott be a döntőbe. Nem két ember, hanem az egész csapat együtt érte el a finálét" - tette hozzá Casemiro.

"Mindenkit tisztelünk. Elismerem Messit, de Argentinát nem csak ő képviseli, ahogyan a brazilok védekezése sem csak Casemirótól függ" - zárta mondandóját a 29 éves labdarúgó.

Casemiro és Messi a Real Madrid-Barcelona párharcokon sok csatát megélt már egymás ellen, és vélhetően a Copa América döntőjében is nagy küzdelem lesz közöttük a pályán.