Az angol fociválogatott egyik negatív Eb-hőse a közösségi oldalán üzent

Olaszország - Anglia, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, döntő, Wembley Stadion, London, 2021.07.11.
England's forward Marcus Rashford reacts after failing to score in the penalty shootout during the UEFA EURO 2020 final football match between Italy and England at the Wembley Stadium in London on July 11, 2021. (Photo by Frank Augstein / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Olaszország nyerte meg vasárnap késő este a labdarúgó Európa-bajnokságot, miután Roberto Mancini együttese a részben budapesti rendezésű torna vasárnapi döntőjében 1-1 után tizenegyespárbajban győzte le Anglia csapatát a londoni Wembley Stadionban. A tizenegyeseknél rontott a mindössze a 120. percben cserként beálló Marcus Rashford is, aki őszintén írt az érzéseiről a közösségi oldalán.

Az angol válogatott támadó a hivatalos Twitter-oldalán többek között elárulta, hogy nagyon nehéz, hosszú idényen van túl, amely szerinte mindenki számára világos.

„Kimerültem és némi önbizalomhiánnyal is küszködtem a finálé előtt. Mindig szívesen álltam oda a tizenegyesekhez korábban, és ez most sem volt másképp, de ezúttal nem úgy alakult, ahogyan szerettem volna.

Úgy érzem, mintha cserben hagytam volna a csapattársaimat és a szurkolókat is. Nem tudok más mondani, mint hogy sajnálom, bárcsak másképp történt volna"

– írta többek között Marcus Rashford a fájdalmas, olaszok elleni vereségről.