Nem mond le Harry Kane-ről a Tottenham új edzője

Horizontal
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane plays during the English Premier League football match between Leicester City and Tottenham Hotspur at King Power Stadium in Leicester, central England on May 23, 2021. (Photo by MIKE EGERTON / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának új edzője, Nuno Espirito Santo semmiképpen sem engedné el a londoni csapat legjobbját, Harry Kane-t, és mindent megtesz azért, hogy az angol válogatott futballista maradjon.

A portugál edző a következő szezontól irányítja a Tottenhamet, amelynél korábban a honfitársa és egyben a példaképe, José Mourinho is dolgozott. A The Guardian megírta, hogy a Wolverhampton csapatát négy éven át vezető 47 éves tréner még nem beszélt az Európa-bajnokság utáni vakációját töltő Kane-nel, de a tervei szerint meg fogja győzni a csatárt a maradásról.

mondta Espirito Santo.

Nuno Espirito Santo számít Harry Kane játékára Forrás: AFP/Paul Ellis

tette hozzá a Spurs új menedzsere.

Az angol válogatott támadót az utóbbi időben a Manchester Cityvel hozták hírbe, miszerint Pep Guardiola csapatában folytathatja pályafutását, mert ott több esélye van trófeákat nyerni. Kane az Eb-ezüstérmes angol válogatott összes meccsén pályára lépett a kontinensbajnokságon, és 4 góllal zárta a tornát. A 27 éves labdarúgó szerződése 2024 nyaráig érvényes a Tottenhamnél.