Társoldalunk:

Nem mond le Harry Kane-ről a Tottenham új edzője

2021.07.16. 20:21

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának új edzője, Nuno Espirito Santo semmiképpen sem engedné el a londoni csapat legjobbját, Harry Kane-t, és mindent megtesz azért, hogy az angol válogatott futballista maradjon.

A portugál edző a következő szezontól irányítja a Tottenhamet, amelynél korábban a honfitársa és egyben a példaképe, José Mourinho is dolgozott. A The Guardian megírta, hogy a Wolverhampton csapatát négy éven át vezető 47 éves tréner még nem beszélt az Európa-bajnokság utáni vakációját töltő Kane-nel, de a tervei szerint meg fogja győzni a csatárt a maradásról.

Harry a mi játékosunk. Nem kell másról beszélni egyelőre. Most éppen a szabadságát tölti, de amint visszatér, lesz időnk beszélni egymással a jövőjéről" - mondta Espirito Santo.

Nuno Espirito Santo számít Harry Kane játékáraForrás: AFP/Paul Ellis

Alig várom, hogy csatlakozzon a csapat többi tagjához és elkezdjük a közös munkát. Izgatottan várom, hogy munkába álljak. Harry egy top játékos, a világ legjobbjainak egyike, csak ezt tudom mondani" - tette hozzá a Spurs új menedzsere.

Az angol válogatott támadót az utóbbi időben a Manchester Cityvel hozták hírbe, miszerint Pep Guardiola csapatában folytathatja pályafutását, mert ott több esélye van trófeákat nyerni. Kane az Eb-ezüstérmes angol válogatott összes meccsén pályára lépett a kontinensbajnokságon, és 4 góllal zárta a tornát. A 27 éves labdarúgó szerződése 2024 nyaráig érvényes a Tottenhamnél.