Vágólapra másolva!
A spanyol El Confidencial nemrég hozzájutott olyan felvételekhez, amelyeken Florentino Pérez, az Real Madrid elnöke becsmérli a klub korábbi játékosait és edzőit. Pérez a klub legendás csatárát, Raúl Gonzálezre azt mondta, elképesztően negatív személyiség, aki tönkreteszi a csapatot, a világ- és Európa-bajnok Iker Casillasról pedig úgy vélekedett, hogy hatalmas csalódás. A Real Madrid elnökétől most egy újabb felvétel szivárgott ki. Ezúttal a német világbajnok Mesut Özil az áldozat. Vagyis inkább az akkori barátnője, akiről Pérez azt állítja, korábban több milánói focistával is szexuális kapcsolata volt.

Az El Confidencial ezúttal egy 2012-es hangfelvételt tett közzé, amelyen a Real Madrid elnöke elmondta, hogy Özil barátnője, Aida Yéspica nem a legideálisabb partner, ugyanis a venezuelai modellnek korábban több Internazionale játékossal is szexuális kapcsolata volt.

"Amikor Özil Madridba igazolt, elhagyta a barátnőjét egy milánói modellért.

– mesélte nevetve a Real Madrid elnök.

Mourinho jól ismerte Özil szeretőjét a milánói időkből Forrás: AFP/Dani Pozo

Mesut Özil a 2010-es dél-afrikai világbajnokság után igazolt a Real Madridhoz, amelyben 150 meccsen 27 gólt lőtt és 80 gólpasszt adott, a teljesítményéről pedig mindent elmond, hogy amikor Florentino Pérez eladta az Arsenalnak, Cristiano Ronaldo is nekiment a klubvezetésnek, amiért azt a játékost küldték el, akitől a legtöbb gólpasszt kapta.

„Özil még csak 21 éves volt, a barátnőjével érkezett a városba, de hamar felfedezte Madridot, és megváltozott az életvitele.

Ezért is küldte el a barátnőjét és egy milánói modellre cserélte. Ilyenkor a magánrepülőjét használta, lefeküdte vele aztán visszajött" – tette hozzá Florentino Pérez, aki korábban nyíltan állította, hogy Özil a nők megszállottja volt, és gyakran eljárt a szeretőivel éjszakázni.

Az egykori venezuelai szépségkirálynő azonban tagadta mindezt, állítása szerint kettejük között csupán barátság volt, semmi más.