Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligába visszajutó Debreceni VSC 3-0-ra legyőzte az NB II-es Vasast a Telkiben rendezett felkészülési mérkőzésen, amelyen a felek a kétszer 45 perces játékidőt megtoldották még harminccal.

A találkozó sokáig 0-0-s döntetlenre állt, azonban a 75. percben Berecz Zsombor hátulról felrúgta a kapura törő Ferenczi Janost, így tizenegyeshez jutott a Debrecen. A labda mögé Dzsudzsák Balázs állt oda, a 108-szoros válogatott szélső pedig bal alsó sarokba lőtt. A hajrában mindkét csapat megfogyatkozott. Egy tömegjelentben óriási lökdösődés alakult ki, amelynek a végén angyalföldi részről Szilágyi Zoltán, debreceni oldalról pedig Ugrai Roland kapott piros lapot.

Dzsudzsák Balázs tizenegyesből lőtt gólt Fotó: Polyák Attila - Origo

A félórás ráadás elején megduplázta az előnyét a Loki. Egy angyalföldi védelmi hibát Bárány Donát használt ki, 14 méterről lőtt magabiztosan a kapuba. A végeredmény Pintér Ádám állította be, aki a 114. percben elhúzott a jobb szélen, befelé cselezett, majd 15 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.

Huszti Szabolcs csapata megérdemelten győzött a 2×45+30 percre osztott találkozón, ezzel negyedik felkészülési meccsét is megnyerte.

A telki edzőtábor ezzel véget ért a DVSC számára, a csapat a jövő héten Debrecenben folytatja a hangolást a bajnoki nyitányra.