Lionel Messi megdöntötte Cristiano Ronaldo rekordját

Rodrigo de Paul, Lionel Messi, argentin fociválogatott
Argentina's Lionel Messi (L) celebrates with teammates Rodrigo De Paul (C) and Angel Di Maria after scoring a penalty against Chile during their South American qualification football match for the FIFA World Cup Qatar 2022 at the Estadio Unico Madre de Ciudades stadium in Santiago del Estero, Argentina, on June 3, 2021. (Photo by Juan MABROMATA / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnoksággal párhuzamosan Dél-Amerikában Lionel Messi vezetésével és hihetetlen teljesítményével Argentína hosszú idő után megnyerte a Copa Américát, ráadásul a döntőben az ősi rivális Brazíliát verte meg.

A Barcelona klasszisa 34 évesen is fantasztikus volt a pályán, így egyáltalán nem csoda, hogy a torna győztesének járó trófeával készített, majd a saját Instagram-oldalára feltöltött képét több, mint 20,5 millió ember kedvelte.

Ezzel az óriási számmal pedig „letaszította a trónról" a sportfotók mezőnyében a korábbi rekordert, Cristiano Ronaldót, akinek a Maradona előtt tisztelgő posztját 19,8 millióan kedvelték a közösségi oldalon.