Társoldalunk:

Nem tervez újabb igazolást a Bayern München

2021.07.19. 18:59

A német bajnok Bayern München labdarúgóklub nem tervezi, hogy két hátvédje, Alphonso Davies és Lucas Hernández sérülése után újabb játékost igazol.

Herbert Hainer klubelnök hétfőn elmondta, a francia Hernández bal térdét megoperálták, míg a kanadai Daviesnek a bokaszalagjait kellett rendbe hozni. Előttük a középpályás Marc Roca dőlt ki a sorból, ugyancsak bokasérüléssel. Hozzátette, nélkülük is erős a keret, és három szerzeményük már így is van: Dayot Upamecano, Omar Richards és Sven Ulreich. 

Julian Nagelsmann érkeztével optimistán várják a bajnoki rajtot a BayernnélForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

"Hamar megcsináltuk a házi feladatot" - jegyezte meg Hainer. Mi előre szóltunk, hogy nem kell ezeket a posztokat betölteni, mert a sérültek viszonylag gyorsan visszatérhetnek. Kiváló csapatunk van, és a két sérült ellenére a védelem is rendben."A klubelnök kitért rá, hogy az új vezetőedző, Julian Nagelsmann érkeztével abszolút optimistán várják a Bundesliga augusztus 13-i rajtját, amikor is a nyitónapon a Borussia Mönchengladbach vendégei lesznek.