Pedofília miatt őrizetbe vettek egy Premier League-focistát

Horizontal LOGO SYMBOL
A logo is pictured on a new Nike Flight ball during the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Crystal Palace at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on February 22, 2021. (Photo by Andy Rain / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egy meg nem nevezett Premier League-ben szereplő labdarúgót helyeztek őrizetbe gyermekkel szemben elkövetett szexuális zaklatás vádjával.

A Daily Mail megírta, hogy a játékost, akit jogi okokból nem lehet azonosítani, klubja felfüggesztette, míg a rendőrség kivizsgálja a vádakat.

A nős futballistát pénteken tartóztatta le a rendőrség, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A hírek szerint a hónap elején a rendőrök razziát végeztek az otthonában, bizonyítékokat keresve.

A házában több tárgyat is lefoglaltak, és súlyos bűncselekmény elkövetésének vádjával alaposan kihallgatták. A játékos péntek éjszaka térhetett haza a kihallgatása után.

Úgy tűnik, hogy az Everton egyik játékosát vádolja a rendőrség Forrás: AFP/Andy Rain

- állt a manchesteri rendőrség közleményében.

Később az Everton adott ki egy közleményt, hogy az egyik labdarúgójával szemben rendőrségi vizsgálat folyik, azonban nevét és az ügy hátterét nem hozta nyilvánosságra.

A liverpooli klub leszögezte: együttműködik a hatóságokkal, és egyelőre nem tesz további nyilatkozatot.