A Real Madrid és a Manchester United is vinné a Bayern München sztárját

Anglia - Németország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, nyolcaddöntő, Wembley Stadion, London, 2021.06.29.
LONDON, ENGLAND - JUNE 29: Harry Kane (2L) of England and Leon Goretzka (C) of Germany head for the ball during the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between England and Germany at Wembley Stadium on June 29, 2021 in London, England. (Photo by Marvin Ibo Guengoer/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Marca információi szerint a Real Madrid jövő nyáron ingyen elvinné Münchenből Leon Goretzkát, a bajorok középpályását.

A Bajnokok Ligája-győztes, 26 éves válogatott játékos szerződése 2022. június 30-án jár le a Bayern Münchennél és eddig a hírek szerint hiába próbált meg vele hosszabbítani jelenlegi klubja.

Goretzka már nem az első focista lenne, aki Németországból Madridba tenné át a székhelyét, elég csak David Alabara gondolni, aki júliusban írt alá a Reallal. A középpályás iránt azonban nemcsak a spanyol óriás, hanem a Manchester United is élénken érdeklődik, így még egyáltalán nem biztos, hogy a futballista Spanyolországban folytatja majd a pályafutását.