Társoldalunk:

A Villarreal lemondta a Honvéd elleni stadionavatót, de mégis lesz mérkőzés

2021.07.23. 17:34

Pozitív koronavírustesztek miatt az Európa-ligában címvédő spanyol Villarreal labdarúgócsapata lemondta az új Bozsik Aréna szombati avatómérkőzését a Budapest Honvéd ellen.

A spanyol sztárcsapat honlapján megjelent közlemény szerint a klub nem csak a budapesti fellépést mondta le, hanem az ausztriai edzőtáborba tervezett két felkészülési mérkőzését is, így Unai Emery csapata sem az ukrán Dinamo Kijev, sem a Dárdai Pál által irányított német Hertha Berlin ellen nem lép pályára.

A Villareal helyi csapatok ellen tervezi pótolni az elmaradt mérkőzéseket, de terveik szerint július 31-én már nem lesz akadálya az Olympique Marseille elleni franciaországi mérkőzésnek.

A Honvéd az este folyamán honlapján közleményben jelentette be: sajnálattal értesült arról, hogy a Villarreal koronavírusos esetek miatt lemondta a stadionavató mérkőzést. Miután a kispestiek a tájékoztatásuk alapján mindenképpen szerettek volna szombaton meccset rendezni, az este folyamán már arról számolhattak be: a spanyol klubbal történt egyeztetést követően megállapodtak abban, hogy a Villarreal B csapata lesz a Honvéd ellenfele.

Kiemelték, hogy a nézőknek visszatérítik a már megvásárolt jegyek árát, és szombaton a korábban meghirdetett programokkal várják szurkolóikat a Bozsik Arénába.

A találkozót szombaton 20 órától az M4 Sport élőben közvetíti.