Vágólapra másolva!
A dél-amerikai Copa Sudamericana nyolcaddöntőjében lejátszott Penarol-Nacional labdarúgó-mérkőzés hosszabbításában a hazai csapat játékosát, Mustót kiállította a bíró, ám az indulatos futballista verekedni próbált, társai csak nagy nehézségek árán tudták levinni a pályáról.

Az uruguayi rangadó 96. percében a hazaiak játékosa, Musto a félpályánál felrúgta Martínezt, amiért a bíró azonnal kiállította. A piros lapot kapó játékos azonban indulatosan rontott volna rá ellenfelére, alig tudták visszafogni a társai. Másodpercek alatt aztán egyre több játékos kezdte lökdösni és taszigálni egymást, a kispadtól is többen beszálltak a csetepatéba. Az egyik futballista próbálta lefejelni Mustót, akit egy kisebb tömegnek kellett végül nagy nehezen lerángatnia a pályáról.

A mérkőzés egyébként is rendkívül feszült volt, összesen három futballista jutott a kiállítás sorsára. A Nacional ráadásul a hosszabítás 12. percében szerzett győztes gólt, de az összesített eredmény alapján mégis a Penarol jutott tovább a párharcból.